Altijd personeel

Altijd Lente Kinderopvang staat voor Happy Personeel.

Altijd Lente Kinderopvang is van mening dat als het personeel Happy is, de kinderen dat ook zijn! Werk is een groot onderdeel van ons leven, soms zijn we vaker op ons werk dan thuis. Daarom vindt Altijd Lente Kinderopvang het heel belangrijk dat ook het personeel Happy is en daar doen we veel voor. Ook jij als betrokken ouder kan hier aan meehelpen. Overleg met de pedagogisch medewerksters je vragen, je verwachtingen en meningen. Vertel ons wat jouw kindje allemaal mee heeft gemaakt en wat het volgens jou nodig heeft. Door een goede samenwerking, betrokkenheid en attentie kunnen we samen zorgen voor een prettige werk- en speelomgeving.

Bij Altijd Lente Kinderopvang staat zorg voorop. Vandaar dat bij Altijd Lente Kinderopvang uitsluitend gekwalificeerde mensen werkzaam zijn. Ze weten precies waarmee ze bezig zijn. Kinderopvang is een vak apart.
De pedagogisch medewerkers zijn thuis in de belevingswereld van kinderen en opgeleid om daarmee goed om te gaan. Kleine en grotere problemen worden direct op een kindvriendelijke manier opgelost. Zodat jouw kindje met veel plezier de dag bij ons doorbrengt. En dat is toch het belangrijkste?