Altijd vragen

Altijd Lente Ginnekenweg heeft een Oudercommissie bestaande uit Eveline van Wijmen – de Vries; mama van Joppe, Nina en Teun, Sabine Postma – Mol; mama van Sophia en Bob en Jorien Hendrickx – Beckers; mama van Klaas, Karel en Peer.

Altijd Lente Wilhelminastraat heeft een Oudercommissie bestaande uit Karlijn Lips; mama van Vesper en Stefanie Maenhout; mama van Loren.

Altijd Lente Parkstraat heeft een Oudercommissie bestaande uit Kim Vink – Evertse; mama van Bobbi en Moos en Vianne Scharloo; mama van Hannah.

Wilt u meer weten over de Oudercommissie of zich aanmelden, mail dan naar info@altijdlentekinderopvang.nl

Alle kinderen bij Altijd Lente Kinderopvang krijgen voeding (naar behoefte) wat wij bestellen bij albert.nl. Dit is dagelijks vers fruit, baby’s soms een Liga, bij de lunch brood, soms een peperkoek, rijstewafel, beschuit of cracker, (room)boter, hartig beleg in de vorm van smeerkaas, vegetarische smeerworst, ham, salami, paté, boterhamworst, gekookte gelderse, kaas of zoet beleg in de vorm van chocoladepasta, hagelslag, schuddebuikjes, chocolade vlokken, vruchtenhagel, stroop, pindakaas, als drinken water of halfvolle melk. Als snack krijgen de kindjes rond 15.00u een bord waarvan ze kunnen kiezen uit bijvoorbeeld; hard gekookt ei, worstje, kaasje, soepstengel, paprika, wortel, tomaat, komkommer etc. U kunt zelf aangeven wat u uw kindje wel of niet wilt laten eten.

Tijdens een feestje kan het zijn dat de kindjes bijvoorbeeld knakworstjes, pannenkoeken, frietjes, chocomel, yoghurtdrink en/of ijsjes krijgen. Als toetje krijgen de kinderen vla of yoghurt. Heeft uw kind allergieën of een dieet of heeft u andere wensen, kunt u dit uiteraard aangeven op het intakeformulier of bij één van de pedagogisch medewerksters. Het brood halen wij bij Bakkerij van der Kleij aan de gaffelstraat www.bakkerijvanderkleij.nl en het fruit wordt bij ons geleverd door van Kekem Fruit www.vankekemfruit.nl.

Potjes fruit of groente neemt u zelf mee totdat uw kindje met de pot mee eet. (ongeveer 1 jaar)
Per 01-02-2010 bieden we een dagverse warme maaltijd en toetje flexibel aan voor kinderen vanaf ongeveer één jaar. Wilt u graag dat uw kindje bij ons mee-eet? Geef dit dan aan bij de pedagogisch medewerksters. Dan kunnen uw kinderen ook mee-eten. De warme maaltijd wordt om 16.30u aangeboden. Omdat wij tot 18.30u open zijn en kinderen rond 16.00u trek beginnen te krijgen, bieden we deze service aan. Wilt u uw kindje graag met de lunch warm laten eten, dat is om 11.30u, geef dit dan door aan de pedagogisch medewerksters.

De dagverse warme maaltijd en het toetje worden aangeboden voor een meerprijs van €3,65 door Ovenschotel enzo www.ovenschotelenzo.nl. De maaltijd wordt flexibel aangeboden. Als u aan heeft gegeven dat uw kindje met ons mee-eet gaan wij er vanuit dat deze in principe altijd mee-eet. Komt u een dagje niet of komt u eerder halen, geef dit dan voor 9.00u door op de groep, dan kost de maaltijd u niets.

Na het einde van de maand wordt u dan gefactureerd voor de genoten maaltijden.

Jazeker, wij proberen halfjaarlijks een Thema avond te organiseren omtrent een opvoedingsonderwerp of een filmavond waarin de ouders een dag binnen Altijd Lente kunnen zien. Tevens komt Sinterklaas op locatie waar alle ouders bij mogen zijn, houden we een nieuwjaarsborrel op locatie en vieren we dat de lente is begonnen met een borrel bij Oncle Jean.

Ja, wij werken met een wachtlijst maar inschrijven heeft altijd zin omdat de wachtlijst onderhevig is aan een hoop veranderingen.

Schrijft u zich dus zo snel mogelijk in. Plaatsing van een kindje wordt bepaald door de datum van inschrijving, de datum van ingang, de gewenste dagen en de leeftijd van het kind ten opzichte van de groepsindeling.

Ouders die reeds klant zijn of personeel hebben voorrang op de wachtlijst.

Ja, de prijzen die Altijd Lente Kinderopvang hanteert, zijn opgebouwd middels een formule die vakantie, ziekte en vrije dagen in acht heeft genomen. De jaarprijs is verdeeld over 52 weken. Er worden dus achteraf geen dagen in mindering gebracht op de factuur. U mag uw kindje altijd, het hele jaar door, op de dagen die zijn afgesproken, brengen met inachtneming van de vrije dagen volgens CAO Kinderopvang. U ontvangt ook het gehele jaar door Kindgebonden Budget. U mag ziekte- of vakantiedagen wel ruilen met een andere dag mits de kind aantallen dat toelaten.

Jazeker, de Ginnekenweg en de Wilhelminastraat hebben beide een buitenruimte achter het pand van ongeveer 100 vierkante meter. Op de Wilhelminastraat hebben we in de tuin een vaste zandbak, een speeltoestel en een gedeelte overdekt zodat we altijd buiten kunnen spelen. Op de Ginnekenweg hebben we achter het pand een zandbak en tevens een extra tuin van 240 vierkante meter aan de voorzijde van het pand met twee speeltoestellen. Op de Parkstraat hebben we een tuin van 60 vierkante meter waar we maar met 1 groepje gebruik van maken. We kunnen dus op alle vestigingen naar hartelust buitenspelen!

Nee, Altijd Lente Kinderopvang hanteert geen halve of flexibele dagen. Omdat de vraag naar Kinderopvang zo groot is en wij er de pedagogische waarde van inzien, hanteren wij enkel hele vaste dagen. Heeft u hier toch behoefte aan, geef dit dan aan op het inschrijfformulier zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. In overleg met de groep en mits de groepssamenstelling dit toelaat, kunt u eventueel incidenteel een dag ruilen of extra komen. Zie verder het overzicht Altijd Prijzen voor meer informatie.

Nee, Altijd Lente Kinderopang biedt vooralsnog geen buitenschoolse opvang aan. Heeft u hier wel behoefte aan? Geef dit dan aan op uw inschrijfformulier. Zo kunnen wij de behoefte in kaart brengen en kijken naar de mogelijkheden.