Altijd welkom

Altijd Lente Kinderopvang is een initiatief van Daphne van Leerzem. Zij heeft naast haar opleidingen VWO en Pedagogiek meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang in Breda en Amsterdam opgedaan. Naast haar studie begonnen als pedagogisch medewerkster op de groep is de liefde voor kinderen en de kinderopvang begonnen. Inmiddels doorgegroeid naar een leidinggevende functie is zij in 2009 haar eigen weg gegaan.

Enthousiast, ervaren en met een dosis kennis, geboren en getogen in Breda, in het Ginneken, wilde zij daar graag een kinderdagverblijf beginnen… en was Altijd Lente Kinderopvang geboren!

Altijd Lente Kinderopvang is per 1 december 2009 gelokaliseerd in het voormalig Rabobankgebouw op de Ginnekenweg. Hier is ruimte voor twee verticale groepen van 16 kinderen per dag.

Per 1 september 2010 is daar de tweede vestiging in het voormalig Apotheekgebouw op de Wilhelminastraat 2 bijgekomen met ook twee verticale groepen van 16 kinderen per dag.

En per 1 januari 2020 is er nog eens een derde vestiging bij gekomen op de Parkstraat 6 waar ruimte is voor 1 groepje van 16 kindjes per dag.

Kijk gerust eens rond op de website.

Bij ons is het Altijd Lente!